Kompositt reparasjoner

«Reparasjon av skadde, korroderte og eroderte rørsystemer.»

Norse Cutting er distributør av Carbon Tech. Våre komposittløsninger gir flere fordeler til våre kunder:

1.

Karbon

Rør som tåler høy temperatur, opptil 232 °C

2.

Stopper korrosjon øyeblikkelig

Reparasjon av alle typer rør og struktursystemer.

3.

Engineered solutions

Høyt designtrykk. Rask installasjon. Subsea.

4.

Lifetime

Opptil levetid for felt.

Carbon Tech Europe BV

Carbon Tech Europe BV er den etablerte distributøren i Europa og Nord-Afrika av produsenten og designeren av førsteklasses karbonkomposittløsninger i verden. Vi jobber tett med Carbontech Composite Systems basert i Sør-Afrika for å lette alle dine komposittrehabiliteringsbehov og har vært involvert i prosjekter med industriledere globalt. Basert i Nederland, det europeiske senteret for logistikktjenester, er vi i stand til å tilby dedikerte konstruerte sett til deg på raskest mulig måte. Ingeniørforespørsler kan behandles over hele verden. Vi er i stand til å jobbe med ansatte basert i Sør-Afrika, Singapore og USA.

Hvorfor Carbon Tech Europe?

Carbon Tech Europe fokuserer på fortreffelighet gjennom hele forsyningskjeden, og gir teknisk støtte til både distributør og sluttbruker. Etter å ha konsultert en av de dedikerte Carbon Tech-ingeniørene vil vi foreslå en enkel, men komplett designrapport. Når det er akseptert, vil vi utarbeide et skreddersydd reparasjonssett og sikte på levering til deg innen 24 timer.

Typiske bransjer

Vi kjenner din virksomhet. Enten det er innen olje, gass og annen (petro)kjemisk industri, offshore og marine plattformer, gruve- og sukkeranlegg, eller verktøy og (atom)kraftverk, kan vi hjelpe med dine spesifikke behov for komposittløsninger. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi rett erfaring og oppdatert kunnskap.

Typisk bruk

Typiske problemer er korrosjon, slitasje, bulker, lekkasjer. Løsningene våre er designet og konstruert for å gjenopprette rørledningssystemer til deres opprinnelige designparametere og tillate at rørsystemene kan operere ved MAOP (Maximum Allowable Operating Pressure) uten å måtte stenge anlegget, enheten eller systemet.
Disse løsningene er i samsvar med ISO 24817: 2015 og/eller ASME PPC-2, artikkel 4.1.