BOLTELØSNINGER PÅ STEDET

Norse Cutting sammen med Hi-Force er i stand til å tilby skreddersydde boltetjenester på stedet designet for å opprettholde integriteten til boltede ledd på tvers av flere bransjer, der sikker bevegelse av hydrokarboner i et lekkasjefritt miljø er helt avgjørende.

Torque-Wrench-Pumps.-Premium-Line.-Small246201991143

For å komplettere Hi-Forces omfattende utvalg av bolteverktøy, er våre boltetjenester på stedet skreddersydd for å passe unike kundekrav. Kunder kan velge den nødvendige støtten som strekker seg til arbeidskraft, veiledning og opplæring fra vårt svært kompetente team av veiledere, trenere og teknikere. Vi tilbyr også verktøysalg eller leieavtaler, samt boltlastberegninger, for å hjelpe til med en jevn drift av prosjektarbeidet. Vår fleksible tilnærming til å tilby kundene alle de individuelle komponentene i våre tjenester på stedet, eller en kombinasjon av noen, eller alle av dem, sikrer kundene en kostnadseffektiv og skreddersydd tjenestepakke.

Våre boltecontainere på stedet tilbyr lagring på stedet av kjøpt eller leid bolteutstyr, en ECITB-godkjent treningsrigg for opplærings- og demonstrasjonsformål på stedet, samt et reparasjonsanlegg for service og vedlikehold som kreves for verktøyene i løpet av deres tid. på stedet, noe som begrenser kostbare tidsforsinkelser. Våre containere på stedet inkluderer passende verktøyoppbevaringsfasiliteter, et luftkondisjoneringsmiljø, treningsutstyr på stedet, trykkluft og et bredt utvalg av reservedeler og tilleggsverktøy.

Hexagon-reducer-bushes.-Metric-size-range.-Small253202111556 – Kopi

Full teknisk støtte og råd under pre-konstruksjonsfasen

Verktøyspesifikasjon for korrekt tiltrekking av alle bolter og skjøter, tilgjengelig for både kjøp og leie

Spesialverktøy for unike kundekrav, designet og produsert av Hi-Force-ingeniører

Boltbelastningsberegninger i samsvar med den nyeste industristandarden ASME PCC-1 og flensstyringsdatabase

Fullt utstyrt, spesialdesignet og luftkondisjonert verktøylagercontainer på stedet

Kvalifiserte og erfarne på stedet Bolting Crews, Supervisors og Trainers